Island News & Views
Go to Site Index See "Island News & Views" main page
Expired · 21st June 2012
Maria D. Gesualdi
Do not go to fast food chains because in their hamburgers there is a chemical that's called pink slime.
Also in pop there are chemicals and lots of sugar.
A couple of days ago I went to a store and I saw people selling hotdogs and pop to raise money for children that have cancer. They were charging $4.00 and there were lots of people lined up. A lot of those people were overweight. And those hot dogs have been linked to cancer and health problems. So I don't like that because you could sell something that's good for your health. For example a healthy salad with cucumbers, organic apples, mangos, pineappples.
We should talk to the persons who do this and give them some recipes.

Come back to read my next article that will have some recipe(s).

Thank you,
Maria
Your seven year old sous-chef from Foodwisdom. (our company)


Editor's Note: I would like to introduce a new regular contributor to Pen N Pantry. Her name is Maria Donatella Gesualdi and she is our amazingly competent Sous Chef at Foodwisdom. She has titled her contributing section The Food Explorer. Please join us in following her food adventures.

Francesca Gesualdi

Pour Nos Amis (es) Francophone.

Ne pas aller aux restos chaînes "fast food" parce que dans leurs hamburgers il y a un produit chimique qui est appelé de la vase rose. Aussi dans les boissons gazeuses comme les colas, il y a des produits chimiques et beaucoup de sucre. Il y a quelques jours, je suis allé à un magasin et j'a vu des gens qui vendaient des hot-dogs et colas pour élever de l'argent pour les enfants qui ont le cancer. Ils chargeaient $4,00 et il y avait pleusiuers de gens qui les achètaient. Beaucoup de ces gens étaient obèses. Et ces hot dogs ont été reliés aux problèmes de cancer et santé. Je n'aime pas ça que parce qu'ils pouvaient vendre quelque chose qui est bon pour notre santé. Par exemple une salade saine avec les concombres, les pommes organiques, les mangues, ou ananas. Nous devrions parler aux personnes qui font ceci et leur donner quelques recettes.

Revenir lire mon prochain article, qui aura des recettes.

Merci,
Maria Votre sous-chef de cuisine (age 7ans)
de Foodwisdom. (notre entreprise social)

Note de l'éditrice : J'aimerais introduire une nouvelle collaboratrice réguliere, écrivaine. Son nom est Maria Donatella Gesualdi et elle est notre sous-chef de cuisine compétent chez Foodwisdom / Nourri-Sagesse.
Elle a intitulé sa section contribuant
L' Exploratrice en Nourriture.
Nous vous invitons à nous joindre à suivre ses aventures.

Francesca Gesualdi

It's so nice to see that our youngsters are so astute!
Comment by Nina Toulmin on 29th June 2012
Kudos to you, Maria ...
you make some very good points!